Thursday, June 7, 2007

Ziua 2 si 3

M-am plictisit de scris asa ca facem 1 post pt ultimele 2 zile.
Obiectivul pe ziua 2: reparat pocket pc-ul Fujutsu Siemens sa mearga GPS-ul ca m-au durut cei 2.2 euro din prima zi.
Resultat: costa mai mult decat unul nou.
Concluzia: trebuie unul nou.
Inca n-am luat unul dar ar trebui daca vreau sa ma plimb mai mult. Vreau sa-mi iau unul sa pot face si altceva decat GPS, dar e cam scump. HP pare cea mai buna optiune dar sunt scumpe in draci. Mai caut.

In ziua 2 am ajuns la Cora, in Bruxelles, nu f. departe de office, cu juma de ora inainte de inchidere (8PM). Mi-am luat o carte de franceza pt copii intre 7 si 8 ani, cu ortografie, gramatica si conjugari si o harta cu Europa de pus pe perete (7 eur bucata; in Ro e 1 mil minim). N-am citit nimic nici acum dar o sa ma apuc curand (de maine ;) ).
Azi am ajuns iar la Cora si mi-am luat vreo 10 tipuri de bere (la dracu toate au cate 10 grade, nu-mi place decat Leffe pana acum din ce-am luat si baut desi nu sunt incantat f. tare. Maes albastra are gust de faina parca - beau acu din ea).
Am studiat cu Sarah(o colega) parcurile de distractie din Belgia si Franta. Sunt cateva, am ce vizita. E cam 35 Euro intrarea si la Wallibu (parca) iti da si o ora jumate la zona waterpark care e acoperita.

Gata, m-am plictisit. Trebuie sa ma duc sa iau alta bere. Sa sumarizez:
Tipuri de bere cumparate:
Leffe, Maes albastru, Karlsquell, Jupiler Ice (3), Jupiler Rosu(5.2), Jupiler verde (4.9) si inca vreo cateva ...
http://www.flickr.com/photos/stefanicai/tags/bere/

Azi am baut timp de vreo 4 ore beau bere cu Paul, colegul de la camera alaturata. Am ras vreo 12 beri impreuna. Jumate de 9-10%. Fresh can intotdeauna, ma duc la nani ca maine incepe o noua zi.

http://www.flickr.com/photos/stefanicai/tags/brusseloffice/
http://www.flickr.com/photos/stefanicai/tags/driving/
http://www.flickr.com/photos/stefanicai/tags/6iunie/

No comments: