Friday, June 22, 2007

21 iunie

Huhaaaaaaa!!! Am fost la sala azi :D.

Meserieee!!! Au baietii de toate acolo.
Sala e la 3 minute de firma (treci strada practic si mai mergi 50 metri).
In fata cum intri in partea din stanga au vreo 20 de biciclete de diverse tipuri, orientate spre intrare, spre 3 plasme de o suta si ceva diagonala pornite pe programe de sport. In spatele bicicletelor - in coltul din stanga - ai aparatele de brate si piept. Pe dreapta dupa intrare sunt aparatele pentru picioare si cele de spate si unul pentru triceps.
In partea din dreapta dupa astea de picioare e un fel de separeu cu aparate de forta - greutati, haltere etc.
Ca sa ajungi la vestiare cobori niste scari si ai acolo vestiar, dusuri, si chiar solar pe care il poti folosi ... daca stii cum :D. Maine merge si Justus si-l pun sa-mi arate ;).
Ah, in dusuri gasesti si sapun!!! :D. De fapt e sampon (Elseve), dar eu oricum am par peste tot, asa ca mi-am permis sa-l folosesc ca pe sapun ca uitasem sa iau de-acasa.

Am lucrat picioare desigur timp de o ora si am vazut rezumatul meciurilor pt Euro 2008. Pana plec spre ro sunt apt de basket daca o tin asa.
Daca mai trebuie sa zic, mi s-a parut super tare!!! Mai ales ca totul e gratis pt angajatii HP :D.

Acasa iar s-a luat tanti de mine ca nu stie cum dar s-a downloadat deja 600 Mb. I-am spus ca nu eu desigur. Adevarul e ca aveam un film aproape adus (cam la 95%) si l-am adus aseara :D. Nu-i problema. Se pare ca pretul e 1 Eur pentru 1Gb, deci mai avem inca 400Mb de download.

3 comments:

Anonymous said...

"dar eu oricum am par peste tot"
i could have gone through the rest of my life just fine without knowing that...

stefi said...

ah, n-ai observat inca? Am crezut ca e ceva stiut deja :)). Oricum si tu ai peste tot doar ca e mult mai mic si mai rar.

Anonymous said...

dar pe mine ma intereseaza parul lui Stefi deoarece pentru incalzire foloseste mai putina energie ... deci combate incalzirea globala ;), Traisca parul lui Stefi.. la mai mult