Monday, June 18, 2007

18 iunie

Dimineata trista. Nici n-am plecat bine de-acasa, pe la 9:20, cand a inceput sa bipaie Renault-ul ca vrea motorina :(. Mai era de vreo 100km, asa ca am lasat pt dupa servici.

La servici toata lumea era pe pozitii (de obicei nu sunt decat cativa). Acum cam toti din zona erau. Am zis un Hi! lui Justus si lui Sarah si am intrat in sedinta.
Pe la 12:30 tragea Justus de mine sa mergem la masa ca se inchidea cantina. I-am zis sa mai stea 20 min, dar de unde ca in call eram si peste juma de ora. Asa ca el s-a miscat spre cantina si eu am continuat. Pe la 1:15 am ajuns si eu. Initial crezusem ca se grabea ca are sedinta, dar de fapt voia sa prinda cantina deschisa ca inchide la 1:30.
I-ar mi-am luat carne in sange (curge sange din ea, mai sa zici ca-i vie). Am mancat-o si de data asta dar nu-mi mai iau. Nu e foarte naspa, dar mie nu-mi place. Aia de le place friptura in sange probabil tre sa se mute in Belgia. Aici asa se mananca din ce mi-a zis Justus.

Am mai stat de vorba, i-am mai povestit de plimbarea mea de la sf lunii si alte prostii, am stat vreo juma de ora de vorba cat am mancat. De obicei lumea nu sta f. mult la masa acolo ca daca taie din pauza de masa pot sa plece mai devreme acasa. Chiar unii mananca la birou sa mai faca cate ceva in acelasi timp.

Pana la 5:30 fiecare cu nasul in monitorul lui.
Inca o veste proasta pe ziua de azi. Nu mai are Lisa bilete gratis la Disney Land :(. Erau niste bilete care le aveau pt o promotie la TSG si nu le mai puteau da ca erau aproape de data de expirare. Se pare ca pana la urma au cui le da. Era o treaba, e 40 Euro intrarea. Da na, asta e.
Ne-am uitat pe net sa vedem macar la Wallibu (cel mai mare parc de distractie din Belgia - fostul 6 Flags). Este reducere pt angajatii HP, de la 30 euro la 23. Tot e bun. In august ajung si acolo.
Dar vestea buna e ca sunt niste cluburi de fitnes ... etc prin toata tara (3 mai exact) care ofera intrare gratuit pt angajatii HP. Maine ma duc sa ma interesez in pauza de masa cu Justus si de miercuri poate deja mergem in pauza de masa.

Pe la 7:15 m-am pornit sa ajung putin in Cora (inca 30 euro pe prostii in general) si inapoi spre casa. Mi-am luat niste bere si 2 cutii de Raffaello (din nou). E 2.69 Eur cutia (180g). Desi nu e chiar ieftin, am senzatia ca e chilipir ca e mai ieftin decat la noi si asta-mi da o stare de bine :). Si sunt si bune in draci.

Internetul tot la fel. Se ingroasa treaba cu filmele. Trebuie sa fac ceva. Ma duc la culcare ca maine vreau sa ajung devreme la munca ca e mult de treaba si de acasa se pare ca nu am sanse. Nici navigare nu prea merge. Sa traiasca Google-ul ca se pare ca e singurul site care merge ok. La restul ori nu se incarca tot ori imi da timeout.
Desigur ca las DC-ul deschis, desi la un film aduce cu 4biti/s :)). Ajung in RO sa aduc a doua jumate de film :). Nu-i nimic, sunt si vreo 2 care vin cu 500 b/s. In 200 ore le aduce (6 ore pe noapte -> 33 zile. Sau mai putin ca din iulie ma mut in alta parte unde o sa fie reteaua pregatita pt atac ... sper). Aici se pare ca nici search-ul pe DC nu mai misca, deci ce-i in lista aia sa fie.
Oare pe-aici lumea da bani sa se uite la filme?! Mi-e teama ca da.

Si ca sa inchei in stilul obisnuit. Da, imi place berea alba Hoegaarden, dar doar la cutie. Cea la sticla e diferita, mai naspa.

3 comments:

Anonymous said...

De ce numai comenteaza Lucica ? Lucica tata asteptam vesti de la tine ... in vama veche nu si doarmi ma ....

Anonymous said...

bomboanele alea rafaelo mi-au salvat si mie viata in germania! in schimb eu mancam una pe zi :)

stefi said...

da, una si eu. Rareori mananc 2. (cutii :D ).