Tuesday, November 25, 2008

micii japonezi

ziceam ca am sa povestesc de micii japonezi ...
Eu n-am mai intrat in contact cu natia asta pana acum si chiar eram curios cum sunt. Ei, cum ii vedem la televizor, exact asa sunt. Mori de ras cand ii vezi cum guita ei in modul lor specific cand vad sau aud ceva incitant (si la drept vorbind lor totul li se pare incitant :) ).
oooooooooOOO, ar fi sunetul de baza - pornind de la un ooo mai jos, finalizat intr-o tonalitate mai inalta ... aproape ca o intrebare.
Orice le spui ... ei iti replica cu oooooooooOOO :).
Sau aaaaaA - care e un fel de a spune ca au inteles ce-ai vrut sa spui ... sau o confirmare a calitatilor tale de persuasiune :).

Asta vezi si la baieti si la fete, dar fetele (ca peste tot) sunt mai expresive.
Totusi, in grupul nostru cel mai expresiv a fost un tip Atsushi (apare si in pozele de aici cu o sapca in cap pusa smechereste http://picasaweb.google.com/iulian.costan/AliceSpringsAustralia ). A fost belea tipul in ultima zi cand ne-am intors in Alice Springs.
In excursie nu prea l-am avut compatriot de sticla (ceilalti au fost mai activi), dar la intoarcere am fost intr-o disco si am mancat ceva si apoi am bagat cateva beri, putin dans etc.
Super funny, ne-am distrat de minune cu el :). Exact cum vezi chinezoii prin filmele cu karate, cam asa facea si el.

Faza super tare a fost cand au vazut baietii laptop-ul lui Syca (un Mac). Au pornit toti intr-un "aaaaAA, this is an ... ooooo". Si toti aratau spre laptop :). Memorabil, pacat ca n-am putut sa le fac o poza. Erau excitati la maxim toti.

Dar si mai tare a fost cand a vazut Atsushi si iPhone-ul lui Syca mai tarziu putin pus la incarcat peste laptop. Am zis ca are orgasm, sa mor de nu. Tot arata spre el si sheuna sunetele lor.
I-am zis ca da, e iPhone. A stat si s-a uitat putin la el, fara sa-l atinga, l-a studiat putin din toate partile si a plecat la patul lui (am uitat sa zic ca ne-am cazat la dormitor de 8 paturi acolo si la intoarcere am avut norocul si am stat noi 2 cu cei 6 baieti japonezi).

Cat despre party, sunt rai baietii, au dansat toti de au rupt tot timpul cat am stat acolo. S-au pornit mai greu, dar dupa ce am inceput eu si frantuzoaica sa ne miscam putin pe scena si am luat vreo doi de manuta, s-au dezlantuit de nu-i mai puteam opri :).

Concluzia: foarte tari japonezii ... sper candva sa ajung pe la ei in tara sa vad mai mult ... probabil nu f. curand din pacate.

No comments: