Sunday, September 7, 2008

Danemarca - Copenhaga

Tocmai mi-am dat seama ca n-am scris nimic de Danemarca.
Dintr-un oarecare motiv se pare ca m-am oprit la vizita din Suedia. Oare de ce?! Zic indata de ce.

Danemarca pentru mine a fost o mare dezamagire. Am reusit sa ma plimb prin oras doar vreo 3 ore ca in rest au fost sedinte, dar cred ca am vazut deajunsa mizerie in alea 3 ore ... cam asa, ca pe la noi.

Orasul mi s-a parut foarte urat. Masinile sunt jalnice (bine, au si un motiv sa fie asa, pentru ca acolo taxele pentru masini sunt mai mult decat pretul masinii. e.g. un vw golf care la noi e cam 20k euro, la ei trece de 50k euro).

Pe scurt, foarte urat. Singura zona mai ok era cea de pe malul raului care seamana destul de bine cu Amsterdam-ul.

Unde mai pui ca nici femeile nu aratau cine stie ce, dar totusi mai bine decat in Suedia ...

Lucru serios, ar trebui pornit un business cu fetele noastre si investitori nordici. Na idee de afacere originala. Sunt convins ca nu s-a mai gandit nimeni la asta :).

Ah, am uitat sa zic si ceva de bine. Office-ul HP de acolo e cel mai fain din cate am vazut eu pana acum. Iar mancarea e bestiala. Nu am cuvinte sa descriu cate tipuri de fructe, sucuri, mancare proaspata etc au aia acolo. Am mancat un somon super in ultima zi ;). Tare frumos ar fi daca ar fi si in HP-ul de la noi macar fructele alea, daca nu si restul.

2 comments:

Monica said...

mmmm....somooon.Yum yum yum!

Anonymous said...

Daca ai o asa impresie despre Danemarca inseamna ca nu ai fost in partea buna a capitalei. Daca ai ajuns in Cristiania atunci da dar in rest este o tara de vis nici nu se compara cu tara noastra la niciun capitol(chiar si fete).