Saturday, December 1, 2007

mda, alegeri si nu prea, alegatori si nu prea

Spune lumea ca lipsa la alegeri e o lovitura in clasa politica.

Ce sa zic, cred ca mai degraba e o lovitura pe care singuri ne-am dat-o noua. Ca o plama asa dintr-o parte si din alta. Sau poate chiar pumn.

Indiferenta care pare sa fie o trasatura importanta a poporului roman - motiv pt care si comunismul a fost acceptat atat de usor, mult mai usor decat in alte parti. Chiar mai mult, pare a fi singura trasatura. Ah, imi cer scuze, mai stim si sa bocim ... of ce rau o ducem. Vai doamne, cade drobul de sare si moare copilul, ce-i de facut ... hai sa plangem si sa sedem putin sa vedem daca chiar se intampla. Iaca asta-i poporul roman. Si mare pacat ca om fost mult mai mari de-atat si cred ca putem fi mult mai mult. Nu degeaba multinationalele de vin in .ro pt joburi complexe si se duc in India pt rutina ... si nu vreau sa ofensez pe nimeni dar totusi cred ca romanii sunt o natie foarte inteligenta, dar indiferenta si lenea ne omoara.

Nu ca sunt foarte pasionat de colegii de ne conduc de colo sus, dar daca stai sa alegi ar fi totusi ce alege, nu sunt toti chiar degeaba. Ups, stai ca nu putem sa-i alegem, ca n-avem uninominal ... alegem doar un partid si dracu stie cine de fapt ajunge acolo sus pe fotoliile luxoase si numai bune de dormit.

Ce sa zic, pana nu incepem sa ne implicam macar putin ... sa alocam cateva sapt inainte de alegere macar si sa MERGEM LA VOT, gura mica!!! Inseamna ca tara merge asa cum ne-am dorit!

Si ca sa nu critic doar pe ai de-au stat acasa in ziua in care puteau face ceva mult mai util si nu le lua decat 30 min maxim, tin sa critic si media care n-a spus aproape nimic despre uninominal si nici chiar despre alegerile europene. Rusine!

1 comment:

Anonymous said...

e goana mare dupa inavutire, cariera, sa iasa bobu' la hectar, cine crezi ca mai are timp in tara de mers la vot? e o viltoare cumplita! of... verdict: iresponsabilitate.